Feler očajan zbog povrede novajlije Arangiza: Svi patimo zajedno sa njim

Izvor: Blic, 22.Avg.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feler očajan zbog povrede novajlije Arangiza: Svi patimo zajedno sa njim

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena Čileanac Čarls Arangiz koji samo što je prošle nedelje potpisao za ovaj klub, pokidao je Ahilovu tetivu, zbog čega će pauzirati više meseci.

Arangiz, koji je sa Čileom prošlog meseca osvojio Kopa Ameriku, a sa brazilskim Internasionalom igrao u polufinalu Kopa Libertadores, pridružio se Leverkuzenu 12. avgusta za 12 miliona evra, na period od pet godina.

Arangiz će sledeće nedelje biti podvrgnut hirurškoj intervenciji, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povrede zadobijene na treningu i najverovatnije će morati da pauzira nekoliko meseci, saopstio je Leverkuzen.

"Svi smo očajni zbog povrede Arangiza i patimo zajedno sa njim", rekao je sportski direktor Leverkuzena Rudi Feler.

"Ccarls je jedva čekao da igra svoj prvi bundesligasksi meč protiv Hanovera. Učinićemo sve da se što pre oporavi od ove ozbiljne povrede i vrati na teren", rekao je Feler.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.