Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 20:11

Fejsa zapretio Arapima: Novac ili raskid ugovora

Srpski as poslao zvanično upozorenje klubu

Svi ti silni milioni kojima se rasipaju klubovi u arapskom svetu često postoje samo na papiru.

Nije malo igrača i trenera koji su se vratili sa Bliskog istoka, a da im je trebalo potom dosta vremena da naplate sve dugove koji su ostali od kluba.

Sa problemom naplate onog što mu stoji u ugovoru suočio se Ljubomir Fejsa u Al Ahliju. Priča o tom slučaju došla je čak do španskog lista AS, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << objavio da je srpski fudbaler poslao zvanično upozorenje saudijskom klubu, pismenim putem, da će raskinuti ugovor ukoliko mu ne isplate sva zaostala dugovanja. A, očigledno nije u pitanju baš mala suma, čim je Fejsa rešio da presavije tabak i otkuca opomenu Al Ahliju.

Nezamenljiv je član startne postave u timu Vladana Milojevića, preskočio je samo dve utakmice u decembru, a na skoro svim ostalim je bio na terenu svih 90 minuta.

Nekadašnji srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa je karijeru počeo u Hajduku iz Kule, a potom je igrao za Partizan, Olimpijakos, Benfiku, Alaves i od leta je u Al Ahliju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.