Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2020, 21:32

Federerov oporavak ne ide po planu

"Sve ide sporije", priznaje trener Luti

I da nije bilo korone, verovatno ove sezone ne bismo videli Rodžera Federera na Vimbldonu.

Švajcarski as je posle Australijan opena otišao na operaciju kolena, sa planom da preskoči sve naredne turnire do početka sezone na travi. Jasno je svima da mu je Vimbldon najveća šansa da uzme još neki grend slem trofej. I prošle godine ga je delio jedan poen da sruši Novaka Đokovića u finalu...

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izbijanje korone je prekinulo tenisku sezonu, došlo je do otkazivanja Vimbldona, a za US open i Rolan Garos još postoje nade da bi mogli da se odigraju. Čak i da bude takmičenja, male su šanse da Federer zaigra, jer njegov oporavak od operacije ne ide kako je očekivano.

Tu informaciju je medijima otkrio njegov trener Severin Luti.

Rodžerov oporavak ne ide kako smo očekivali. Sve ide sporije. Naša je nada da bi od septembra mogao da se nađe na terenu, ako se sezona nastavi, što svi priželjkujemo“, rekao je Luti.

Prema najavama, u septembru bi mogli da se odigraju oba preostala grend slema, Rolan Garos i US open, u vrlo kratkom razmaku.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.