Federer rutinski prošao dalje

Izvor: B92, 19.Jan.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer rutinski prošao dalje

Švajcarski teniser Rodžer Federer bez većih problema se plasirao u drugo kolo Australijan Opena, pobedom nad Jen Hsun Luom iz Kineskog Tajpeha.

Federer je do trijumfa nad Luom došao sa 6:4, 6:2, 7:5, posle jednog sata i 53 minuta igre.

U drugom kolu Federera očekuje susret sa Italijanom Simoneom Bolelijem, koji je na startu bio bolji od Huana Monaka iz Argentine sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:1.

Lu je odigrao dobar meč, morao sam da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i namučim. Bilo je teško doći do pravog ritma, ali smo imali odlične razmene udaraca”, istakao je Federer.

Drugi teniser sveta je odigrao tačno onoliko dobro koliko mu je potrebno da rutinski slavi protiv Lua. Imao je 57 vinera, nasuprot 20 svog rivala, od kojeg je na kraju imao i 30 poena više. Ostvario je četiri brejka, od toga dva u drugom setu i to je bilo i više nego dovoljno za trijumf. S druge strane, Lu je imao četiri šanse da oduzme servis Švajcarcu, ali drugi reket sveta nije dozvolio nikakvo iznenađenje.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer rutinski savladao Lua i najavio juriš na titulu Australijan opena

Izvor: Blic, 19.Jan.2015

Rodžer Federer nije imao problema na startu Australijan opena pošto je na "Rod Lejveru" bio bolji od Jen Hsun Lua sa 6:4, 6:2, 7:5...Federer je za 94 minuta savladao svog protivnika, a po rezultatu se ne bi reklo da je posao bio lak za švajcarskog tenisera, iako se Lu na terenu "borio sa životom"....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.