Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer posle dve godine najavio povratak na šljaku

Švajcarski teniser Rodžer Federer igraće ove godine na masters turniru u Madridu, prvi put posle dve godine, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju organizatora turnira, ovo će biti prvi turnir 37-godišnjeg Švajcarca na šljaci posle dve godine, što će biti uvertira za Rolan Garos na kom nije nastupao od 2015.

Federer je drugi najuspešni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << teniser na masters turniru u Madridu pošto ga je osvajao triput, dva manje od Španca Rafaela Nadala, kom je to pet puta pošlo za rukom.

On je poslednju titulu u Madridu osvojio 2012. godine.

Masters turnir u Madridu igraće se od 3. do 12. maja, a očekuje se da ove sezone učestvuju prvi teniser sveta Novak Đoković, kao i Nadal.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer se definitivno vraća na šljaku

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2019

Posle dve godine odsustva Rodžer Federer se definitivno vraća na šljaku. Švajcarski teniser je zaobilazio turnire na kojima je znao da nema šansu pored Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Dominika Tima i Aleksandra Zvereva, koji se mnogo bolje snalaze na zemljanoj podlozi, ali je ovog puta rešio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Federer poslije dvije godine ponovo na šljaci, igra u Madridu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2019

MADRID - Švajcarski teniser Rodžer Federer poslije dvije godine nastupiće na turniru sa šljakom jer se prijavio za Masters u Madridu, potvrdili su danas organizatori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.