Federer ponovo na terenu VIDEO

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 19:19

Federer ponovo na terenu VIDEO

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer ponovo je izašao na teren, ali ovaj put na klinici za mlade teniske nade pred početak Lejver Kupa.

Lejver kup održaće se od 22. do 24. septembra u Vankuveru, a Federer je prisutnima demonstrirao svoj prepoznatljivi bekhend-slajs.

"Verovatno najčistiji slajs koji je tenis ikada video", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je samo jedan od komentara na ovaj potez 42-godišnjeg Federera.

Federer je zvanično završio karijeru prošle godine, a poslednji meč odigrao je na Lejver kupu u Londonu, u dublu sa Rafaelom Nadalom, koji se završio porazom.

Osvajač je 20 grend slem titula, ukupno 105 titula i jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Federer: Đoković je ponovo ispisao istoriju

Izvor: B92, 22.Sep.2023, 17:00

Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer govorio je o smeni generacija u tenisu pred početak Lejver kupa u Vankuveru...Federer ne krije svoj entuzijazam za sport kojem je posvetio život i veruje da je tenis na dobrom putu...Ove godine dvoje mladih tenisera u liku Karlosa Alkarasa i Koko Gof...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.