Izvor: RTS, 15.Sep.2022, 15:47

Federer najavio tenisku penziju nakon Lejver kupa

Rodžer Federer najavio u četvrtak da se povlači iz tenisa, da će Lejver kup sledeće nedelje biti njegov poslednji ATP turnir.
Rodžer Federer je u video-poruci na Tviteru naglasio da mu je tenis dao mnogo, da je osvojio toliko trofeja, ali da oseća kako mu telo govori da je vreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << penziju

"Kao što mnogi od vas znaju, u protekle tri godine mučile su me povrede, morao sam na operaciju, onda sam naporno trenirao kako bih se vratio u punu takmičarsku formu. Ali telo 41-godišnjaka poslalo mi je jasnu poruku", rekao je Federer na Instagramu.
"Odigrao sam više od 1.500 mečeva tokom 24 godine, tenis mi je velikodušno dao više od sna, ali došao je trenutak da završim igračku karijeru."
"Lejver kup sledeće nedelje u Londonu biće moj poslednji ATP turnir. Igraću i dalje, naravno, ali ne na grend slemovima i drugim velikim turnirima", poručio je Federer.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Federer ide u penziju

Izvor: Radio 021, 15.Sep.2022

Švajcarski teniski velikan Rodžer Federer najavio je u četvrtak da se povlači iz ovog sporta, rekavši da će Lejver kup sledeće nedelje biti njegov poslednji ATP turnir.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.