Federer: Tigre, hajmo na pivo!

Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Tigre, hajmo na pivo!



Dvojca verovatno najboljih aktivnih sportista na svetu narednog vikenda biće u Šangaju, a Rodžer Federer se nada da će i on i Tajger Vuds naći vremena da odu na pivo.

Švajcarac Federer igra završni teniski turnir sezone Masters kup, dok Vuds nastupa na najbogatijem azijskom golf turniru, HSBC šampionatu vrednom pet miliona dolara.

"Ukoliko budemo imali vremena, možda i odemo na pivo."

Odavno je poznato poštovanje koje imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan prema drugom. Tajger Vuds je nedavno izjavio da je Federer čudesan igrač.

"Čudesno je gledati ga. Čini se da je sve tako lako. Možda ću jednog dana igrati tenis sa njim i poslati mu lopticu sa druge strane. Verovatno će to biti najsporija loptica koju je neko poslao ka njemu."

Federer i Vuds su se sreli pred Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država u tenisu. Vuds je u Njujorku u septembru sedeo u loži sa Federerovom suprugom na finalnom meču u kojem je Federer pobedio domaćeg tenisera Endija Rodika.

"Pričali smo kakva su naša iskustva. Veoma neobično, ali ima toliko stvari koje su nam zajedničke. Znao je tačno kako se osećam na terenu", rekao je Rodžer Federer.

"Nikada nešto slično nisam doživeo. Naspram sebe sam imao osobu koja se osećala kao i ja, koja se povremeno oseća nepobediovom na terenu."

Njih dvojica su se i šalila na račun broja osvojenih trofeja. Vuds je 12 puta pobedio na najvećim turnirima, a Federer u devet navrata.

"Ne bi me iznadilo da mi pošalje poruku telefonom kada sledeći put osvoji trofej", rekao je Federer na kraju priče o poznanstvu sa Amerikancem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.