Federer: Tek na kraju sam znao kako da igram  do tada sam probao sve

Izvor: B92, 10.Okt.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Tek na kraju sam znao kako da igram " do tada sam probao sve

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je posle pobede nad Danilom Medvedevim iz Rusije da je tek u trećem setu odabrao pravu taktiku.

Federer je pobedio Medvedeva sa 2-1 u drugom kolu Mastersa u Šangaju, 6:4, 4:6, 6:4 posle skoro dva sata velike borbe.

Medvedev je dva puta poklekao u završnicama setova, forhend ga je izneverio u odlučujućem gemu trećeg seta, a Federer je često izlazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mrežu.

"U trećem setu sam zaista shvatio kako treba da igram, koliko agresivno i kakav taktički treba da bude meč. A kada sam sve pokušao, na kraju sam pronašao rešenje, osećaj je bio sjajan, tako da sam veoma srećan", rekao je posle meča Federer.

Švajcarac je istakao da poštuje igrača iz Rusije jer se ne predaje lako, a lak meč ne očekuje ni protiv Roberta Bautiste Aguta u trećem kolu.

"Teško ga je pobediti. Morate da date sve od sebe. Moglo bi da bude kao danas. Potencijalno će se igrati mnogo dugih razmena", istakao je Federer.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Federer: Tek na kraju sam znao kako da igram

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2018, 08:31

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je poslije pobjede nad Danilom Medvedevim iz Rusije da je tek u trećem setu odabrao pravu taktiku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.