Favr u Borusiji do 2015.

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jul.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favr u Borusiji do 2015.

Trener Borusije iz Menhengladbaha Lusijan Favr produžio je ugovor sa klubom do juna 2015. godine.
Već duže vreme pregovoram sa menadžmentom kluba. Veoma sam zadovoljan zbog produžetka saradnje i predstojećih izazova – rekao je 54–godišnji Favr.
Otkako je u februaru 2011. godine preuzeo Borusiju, Favr je napravio veliki zaokret kada je budućnost tima u pitanju.
Borusija je u to vreme bila na poslednjem mestu na tabeli sa najgorim skorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u istoriji kluba, ali je kroz plej–of uspela da obezbedi opstanak u Bundesligi.
Švajcarski trener je prošle sezone predvodio tim do četvrtog mesta u Bundesligi i kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Favr produžio ugovor sa M'gladbahom

Izvor: B92, 04.Jul.2012

Trener Borusije iz Menhengladbaha, Lusijen Favr potpisao je novi ugovor s tim nemačkim prvoligašem do juna 2015. godine..."Pregovori su dugo trajali i veoma sam srećan zbog produžetka saradnje i novih izazova koji nas čekaju", rekao je 54-godišnji trener...Favr je Borusiju preuzeo u februaru 2011....

Nastavak na B92...

"Koltovi" ne menjaju dobitnu kombinaciju

Izvor: Sportal.rs, 05.Jul.2012, 00:11

Trener Borusije iz Menhengladbaha Lusijen Favr potpisao je novi, petogodišnji ugovor sa četvrtoplasiranom ekipom Bundeslige. Ovaj 54-godišnjak preuzeo je prvi tim "koltova" u februaru 2011.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.