Izvor: B92, 14.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fasulas se vraća na parket

Trener atinskog Olimpijakosa Slobodan Subotić potvrdio je u utorak mogućnost da se jedan od najboljih grčkih košarkaša svih vremena Panajotis Fasulas (40) ponovo aktivara kao igrač.

"Prvi kontakti ostvareni su pred Novu godinu na utakmici koja je organizovana u dobrotvorne svrhe. Fasulas već dve nedelje radi sa pomoćnim trenerom. Dogovor je da samostalno radi do kraja pauze, a da se onda priključi timu kako bi zajedno ustanovili da li može da pomogne Olimpijakosu ili ne", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Subotić na konferenciji za novinare.

Atinski Olimpijakos sastaje se u sredu u Beogradu sa ekipom Partizana, u utakmici 11. kola Grupe C košarkaške Evrolige. Meč počinje u 20.30 sati.

Fasulas, koji je trenutno poslanik vladajuće partije PASOK u grčkom parlamentu, igra na poziciji centra, na kojoj Olimpijakos u ovoj sezoni nema adekvatno rešenje.

Fasulas je uz Stojka Vrankovića nekada bio najbolji bloker Evrope, a sa ekipama Olimpijakosa i PAOK-a osvojio je impresivan broj medjunarodnih i domaćih trofeja. On je bio član grčkog "Drim Tima", koji 1987. godine trijumfovao na Evropskom prvenstvu u Atini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.