Farani odigrali za Srbe

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farani odigrali za Srbe

Farska Ostrva – Severna Irska 1:1 (0:0)
Toršavn - Sudije: Cimerman, Hidber, Curbrig (Švajcarska).  Strelci: Holst u 60. - 1:0, Laferti u 76. - 1:1. Žuti kartoni: Najes i Gregersen (F. Ostrva), Dejvis (S. Irska).
FARSKA OSTRVA: Mikelsen, Naes, Jakobsen, Davidsen, Gregersen, Udsen (od 68. Petersen), Benjaminsen, Samuelsen (od 78. A. Hansen), Holst (od 85. J. Hansen), Edmundson, Eltor. Selektor: Brajan Ker.
SEVERNA IRSKA: Tejlor, MekOli, DŽ. Evans, Krejgan, Bird, Dejvis, MekGin (od 83. K. Evans), Laferti, Fini (od 50. Hili), Brant, Hjuz. Selektor: Najdžel Vortington.


Reprezentacija Severne Irske napravila je veliki korak u nazad u pokušaju da se kvalifikuje...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Farana, pobeda Slovenije

Izvor: B92, 12.Okt.2010

Reprezentacije Farskih Ostrva i Severne Irske igrale su nerešeno 1:1, dok je Slovenija slavila minimalnim rezultatom u Estoniji...Oba gola na meču u Torshavnu postignuta su u drugom poluvremenu. Farani su poveli su 60. minutu preko Holsta, a izjednačio je Laferti 16 minuta kasnije...Slovenija je do...

Nastavak na B92...

Farani osvojili bod

Izvor: RTS, 12.Okt.2010

Fudbaleri Farskih Ostrva uspeli su da osvoje bod na domaćem terenu u duelu sa Severnom Irskom. Farani su poveli golom Holsta, a izjednačio je Laferti u 76. Nerešen rezultat je uneo dozu neivesnosti u grupu C, gde je i naša reprezentacija...Na četiri utakmice u kvalifikacijama za učešće na fudbalskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.