Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 17:54

Fantazzi predlozzi: Verner, penali i najgora odbrana lige

Saveti u sastavljanju tima i tipovanju pred osmo kolo Premijer lige

Mali podsetnik za one koji koji su propustili, osmo kolo Premijer lige počinje već danas od 18.30 duelom Brajtona i Barnlije, u terminu koji petkom ne srećemo tako često. Iz tog razloga je vremena za zaključenje tima pred novu rundu ostalo još vrlo malo. Dva derbija (Mančester Siti - Liverpul; Everton - Mančester Junajted) i gomila ujednačenih mečeva bez izrazitih favorita, zbog čega bi ovo kolo moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bude vrlo siromašno u vidu osvojenih poena, ali smo se sa nekoliko predloga potrudili da vam pomognemo da ga koliko-toliko bolje prebrodite.

Timo Verner – (6,5)

Gostovanje Šefild Junajteda na Stamford Bridžu stavlja Vernera u najbolju poziciju da u 8. kolu ponese traku Fantazi menadžera. Napadač Plavaca konačno je pronašao željenu formu nakon mesec i po dana čekanja od dolaska iz Lajpciga i sada “u hodu” trese protivničke mreže. Na poslednjih sedam mečeva za klub i reprezentaciju, Verner je upisao sedam golova i tri asistencije. Ono što posebno raduje ljubitelje ove virtuelne igre koji 24-godišnjaka imaju u svom timu, jeste njegova nova uloga izvođača penala u timu Frenka Lamparda, jer je upravo sa bele tačke postigao tri od poslednja četiri gola. Pride, Verner će imati i veću napadačku odgovornost u odsustvu Kaija Haverca i rovitog Kristijana Pulišića, posebno jer mu u goste dolazi jedini tim koji u aktuelnoj sezoni nijednom nije sačuvao mrežu u Premijer ligi.

Kalum Vilson – (5,5)

Sa dva gola u prethodnom kolu protiv Evertona, Vilson je stigao do kote šest pogodaka u Premijer ligi od dolaska na Sent Džejms (ima i dve asistencije), pomogavši Njukaslu da nastavi sa odličnim rezultatima na startu sezone. Gostovanje Sautemptonu na Sent Merizu deluje obećavajuće, jer Sveci imaju kadrovski problema pred večerašnji susret. Standardni levi bek Rajan Bertran i štoper Jan Bednarek nalaze se velikim znakom pitanja, dok su rezervne opcije Džejks Voukins i Muhamed Salisu i dalje van stroja. Za one koji vole tradiciju, Vilson je na šest mečeva koje je započeo protiv Sautemptona postigao tri gola i zabeležio jednu asistenciju, sve na Sent Merizu.

KOMPLETNA PONUDA

Son Heung-min – (6,5)

Žoze Murinjo je odmorio Korejca u Ligi Evrope protiv Ludogoreca, ukazavši mu priliku tek u poslednjih pola sata, pa Son odmoran dočekuje gostovanje Vest Bromvič Albionu. Ono što Totenhemovo krilo može da stavi ispred Harija Kejna u izboru za kapitensku traku jesu Sonovi nastupi na strani. Son je sedam od osam golova postigao izvan Vajt Hart Lejna, upisavši tako 53 poena na svega tri gostovanja – Sautemptonu, Mančester Junajtedu i Barnliju. Ne treba zaboraviti da Vest Brom od prethodnog kola nosi etiketu najslabije odbrane prvenstva.

Pablo Fornals – (5,5)

Kako timovi gotovo svih Fantazzi menadžera često izgledaju identično, Španac bi u ovom kolu mogao da napravi razliku i to za malu cenu, s obzirom da je njegova trenutna vrednost 6,4. Fornals dočekuje Fulam sa dvocifrenim bodovnim učinkom u dva od poslednja četiri premijerligaška kola. Postigao je po gol protiv Lestera i Liverpula, a dodatna statistika pokazuje kakav uticaj ima na ofanzivan učinak londonskog tima u poslednje vreme. U prethodna četiri kola treći je po broju udaraca iz šesnaesterca (osam) i drugi po broju udaraca u okvir gola (5). Samo ih Mohamed Salah ima više u pomenutom periodu, što potvrđuje njegov napredak u odnosu na rani start sezone, kada je u uvodne tri runde uputio samo dva šuta ka protivničkom golu, nijedan od njih u okvir.

Leonardo Trosar – (6,5)

Belgijanac je prethodni meč u odsustvu Nila Mopeja počeo u špicu napada, pa iako nije postigao pogodak u porazu od Totenhema, njegova statistika je obećavajuća. Niko u timu Galebova nije stvorio više prilika za gol saigračima od Trosara (11), dok je po broju udaraca ka golu protivnika (16) i šuteva u okvir (šest) drugi u ekipi i već ima jedan pogodak i dve asistencije na kontu. Barnlijeva defanziva govori da bi mogao da popravi lični učinak, posebno ukoliko se ponovo meč počne kao najistureniji. Klaretsi su mrežu sačuvali samo jednom, primivši minimum tri gola na tri od šest mečeva.

(Napomena: Nije moguće vezivati međusobno zavisne događaje, kao što sudva igrača iz istog tima na meču, ili igrač i meč u kojem učestvuje (npr. Kane postiže gol i bilo koja igra na meču Totenhema). Ako igrač koji je u ponudi nije starter računaće se kvota 1. U bodovanje ne ulazi “Bonus points system“ koji se koristi na zvaničnom sajtu. Za sve rezultate merodavan je zvanični sajt fantasy.premierleague.com)

PREMIJER LIGA – 8. KOLO

Petak

18.30: (1,98) Brajton (3,45) Barnli (3,90)

21.00: (2,05) Sautempton (3,45) Njukasl (3,60)

Subota

13.30: (2,75) Everton (3,30) Mančester Junajted (2,55)

16.00: (2,75) Kristal Palas (3,25) Lids (2,60)

18.30: (1,40) Čelsi (4,50) Šefild Junajted (8,50)

21.00: (1,88) Vest Hem (3,50) Fulam (4,30)

Nedelja

13.00: (6,00) VBA (4,10) Totenhem (1,55)

15.00: (2,50) Lester (3,10) Vulverhempton (3,00)

17.30: (2,15) Mančester Siti (3,45) Liverpul (3,35)

20.15: (1,68) Arsenal (3,80) Aston Vila (5,20)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.