Fantazi PL - Ne zaboravite tim dok čekamo olimpiijska zlata

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi PL - Ne zaboravite tim dok čekamo olimpiijska zlata

Najbolje se sastavlja ekipa dok ste euforični. Kolo počinje u petak na "Teatru snova", čekamo vam, učešće je besplatno, čekaju vas novčane nagrade!

Prvi mačići se u vodu bacaju, nisam bio ni ja sjajan na startu, tek oko 80 poena, niste ni vi blistali, ali dobra stvar kod sportske.net fantazi lige je što uvek ima popravnog.

Ove nedelje imamo utakmicu više, otvaramo kolo u petak uveče, pa pripazite da ne zakasnite da prijavite tim. Biće veoma zanimljivo, favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su startovali pobedama, sada imamo kakav-takav uvid u makar početnu formu timova i igrača, pa će nam možda biti lakše da izaberemo.

Slede moji predlozi, za svaku poziciju izdvojiću vam po nekoliko pikova kako biste imali lakši posao.

Da ne dužimo mnnogo, moj odmor teče, ali nikako vas ne bih zaboravio kada je fantazi u pitanju. Tim vam neću otkrivati, planiram da se takmičim "jedan na jedan" kako bi bilo zanimljivije.

GOLMANI

David De Hea (7.80)


Ovo će biti popularan izbor, Murinjo još nije spakovao odbranu, ali njegovi timovi dobijaju obično kod kuće bez primljenog gola. Rival nije naivan, Sautempton, ali posle uvodnog remija je jasno da će se tražiti što Junajted može da iskoristi.

Mihel Vorm (7.40)

Dobar pik, menjaće povređenog Ljorisa (7.40), Totenhem je favorit protiv Kristal Palasa, mada "Orlovi" umeju da budu neugodni, ako se dobro sečam, prošle godine su slavili u kupu na "Vajt Hart Lejnu". Ali, još nisu doveli špica, videlo se da će i u novoj sezoni imati problem sa golovima, pa je ovo možda pravo vreme da Totenhem igra protiv rivala iz Južnog Londona.

Lukaš Fabijanski (7.40)

Svonsi igra protiv Hala, sećate se šta sam pisao u najavi, Velšani su tim koji može da pobedi sa 1:0, pokazali su to već na startu. "Tigrovi" su iznenadili Lester, ali ja i dalje ne verujem u čuda. Sigurno da se domaćin neće zaleteti i ne bi me čudilo da dobiju ponovo "minimalcem". Poljak je dobar izbor.

Adrijan (7.20)

Ovo će biti ideja dosta menadžera, ali nw sviđa mi se odbrana Vest Hema. Jednostavno, iako su favoriti na debiju na Olimpijskom stadionu u PL, nekako mi se čini da je Burnmaut potcenjen i da će njegovi napadači imati prostor. Cena golmana "Čekićara" je primamljiva, ali ostaću po strani.

DEFANZIVA

Branislav Ivanović (8.00)

Vojnik Bane je na pragu forme od pre dve sezone, počeo je dobro, Čelsi igra protiv Votforda u gostima, biće posla, ali svejedno, Srbin je dobar pik, jedno od najboljih rešenja ove nedelje.

Ešli Vilijams (7.60)

Doskorašnji kapiten Svonsija bi trebalo da debituje za Everton. Protiv VBA u gostima biće dosta vazdušnih duela, Kuman će se sigurno zatvoriti, on preferira tvrđu igru, proverite hoće li Velšanin početi, ali ako bude u timu, sasvim sigurno može da vam donese dosta poena.

Natanijel Klajn (8.00)

Iako je Liverpul primio tri gola na "Emirejtsu", njihov desni bek je doneo šest poena, imao sam ga u ekipi, i razmišljam da ga uzmem i ove nedelje. Redsi igraju protiv Barnlija u gostima, protivnik nije baš bauk, Klajn je jedan od najstandardnijih igrača u fantaziju, retko podbaci.

Aleksandar Kolarov (8.00)

Aleks bi mogao na štopera, Gvardiola ga hvali. Siti ide na "Britaniju" koja je bila svojevremeno zastrašujuće mesto, ali prošle godine su "Grnčari" izgubili sedam mečeva kod kuće. Posle gaženja Steaue, Siti ima dosta samopouzdanja, Srbin bi takođe mogao da donese sigurnih pet-šest poena.

Antonio Valensija (7.80)

Ekvadorac je kao desni bek oduševio Murinja, svakako da će početi i protiv Sautemptona, nije preskup, a mogao bi se isplatiti. S obzirom na njegove ofanzivne karakteristike i činjenicu da su "Đavoli" domaćin, imaće dosta izleta na protivničku polovinu i sakupiti bodove na centaršutete i prodore.

Patrik Van Anholt (7.40)

Moj omiljeni izbor iz prošle sezone, i ovu je levi bek Sanderlenda počeo dobro, opet ću ga uzeti. "Crne mačke" u komšijskom duelu čekaju Boro, tu bi svega trebalo da bude osim golova. Van Anholt će se sigurno ubacivati, završava veliki posao u odbrani, jedna od najboljih kupovina ove nedelje.

Federiko Fernandez (7.60)

Malo mu je nedostajalo da postigne gol prošle nedelje u pobedi u gostima, ali je sakupio blizu 10 bodova. Posle odlaska kapitena Vilijamsa, on je novi lider Svonsija u defanzivi i za sada mu ide odlično.

Kajl Voker (8.20)

Bek Totenhema nije jeftin, ali to je igrač koji je prava fabrika za bodove. Verujem da će i protiv Kristal Palasa stalno probijati po boku, u prvoj rundi je doneo desetak poena. Takvi igrači obično prave prevagu kada su nagrade u pitanju.

VEZNI RED

Felipe Kutinjo (9.00)

On je po meni vođa Liverpula. Brazilac je klasa, zaista igrač koji odskače u tinu Redsa. Ako očekujete ponovo neki lud meč, dosta golova i napadački pristup Klopa, onda bi Kutinjo trebalo da bude u timu.

Gulfi Sigurdson (8.00)

Nadao sam se da će biti jeftini, Islanđanin nije blistao u prvom kolu, iako je Svonsi doneo bodove sa strane. Nije imao veliki uticaj na igru, ali ostaje dobra opcija protiv Hala. Izvodi prekide, sjajan je asistent, ako nađe formu iz prošle sezone, opet će biti ključ za Velšane, možda već od ove nedelje.

Leroj Fer (7.60)

Ovo vam je jeftinija opcija iz Svonsija, dao je gol za pobedu, doneo 15 poena, u fantaziju je vezni fudbaler, ali ga Gvidolin gura napred u nedostatku napadača. Holanđanin bi mogao da se isplati.

Erik Lamela (8.00)

I ovo je odličan izbor. "Koko" se sada nametnuo Poketinu, igraće i protiv Kristal Palasa, nije ni previše skup. Gol na otvaranju sezone činiće čuda za njegovo samopouzdanje, ukoliko imate prostora obavezno uzmite Argentinca.

N'Golo Kante (8.20)

Francuz će raditi ono što i Lesteru, već posle par utakmica, računajući i kasni dolazak na pripreme je jasno da njegov mentalitet itekako odgovara Konteu, podseća na Kontea iz igračkih dana. Zbog toga će verovatno početi i u Votfordu, još jedan vredan sakupljač poena.

Kevin Miralas (7.20)

Imam osećaj da će Everton dobro proći na gostovanju kod "Begisa". Belgijanac bi trebalo da počne pre Bolasija (7.60) koji je stigao iz Palasa, ovo je još jedna situacija gde je fudbaler koji je praktično napadač u veznom redu. Jeftin je, ukoliko se odlučite da napunite vezni red, on je idealan da zatvorite priču.

Rijad Marez (9.40)

Tu nema puno šta da se priča, njega želi Arsenal, igraće protiv njih za vikend. Lester jeste izgubio, Marez je dao gol iz penala, doneo desetak bodova. Nije ni šampion imao sreće, ali kakva je odbrana "Gunera", svakako da treba razmisliti o najboljeg igraču PL.

Fernadinjo (8.00)

Mislim da je potcenjen, on će kod Gvardiole igrati, čeka ga rovovska borba na "Britaniji", bio je veoma dobar u prvom kolu i svakako da zaslužuje poverenje i ove nedelje, bez obzira što Siti gostuje.

Huan Mata (7.80)

I dok ga mediji teraju iz Junajteda, on je dao gol, doneo masu bodova u prvom kolu, verovatno će početi i ovu utakmicu. Ovde ćete lako, imate vremena da promenite tim pre prvog meča u petak. Dakle, uzmite Matu, prilično je jeftin, pa ako ne bude u timu, jednostavno ga zamenite drugim igračem.

Džerdan Šaćiri (7.60)

Imao sam ga u timu prošle nedelje, savetovao sam da ga uzmete, bio je jedan od najboljih igrača Stouka, doneo je 12.20 bodova. Jeftiniji je od očekivanja, naravno jer je rival jak, ali Švajcarac će imati prostora. Ko voli rizik neka proba sa ovim fudbalerom.

Adnan Januzaj (7.20)

Još jedan Albanac koji je odrastao na zapadu, čini mi se da će imati baš dosta prostora kod Mojesa, prva šansa je mali derbi severa sa Borom, vrlo je jeftin, jedan od igrača čija će cena u narednim nedeljama porasti.

Dimitri Paje (11.00)

Dodao sam ga, on će biti jedan od najčešće uzimanih igrača, ja preskačem skupe veziste ove nedelje, ali Paje se čini kao sigurna kupovina u prvom meču Vest Hema pred domaćin navijačima.

NAPADAČI

Miču Bačuaj (7.60)

Opravdava već uloženi novac, prilično je jeftin, trebalo bi da počne, meni je on dobar pik jer očekuje da Čelsi postigne par golova protiv Votforda.

Ahmed Musa (7.60)

Bio je bolji od Vardija u prvom kolu, nije dao gol, ali kada pogledam odbranu Arsenala, brzi Nigerijac će sigurno imati prostor. Možda je ovo prilika da se predstavi Englezima koji nisu ni svesni koliko je dobar igrač.

Zlatan Ibrahimović (11.40)

Nema potrebe da obrazlažem, ma šta vam rekao, vi ćete ga uzeti.

Hari Kejn (9.80)

Ovo je rizik, ali kako preskočiti Kejna? I prošle sezone mu je trebalo malo vremena, da li se istorija ponavlja?

Endi Kerol (7.20)

Baš je potcenjen, mečevi kao što je ovaj protiv Kristal Palasa su za njega stvoreni. Trebalo bi prema najavama da počne, izuzetno je jeftin i svakako, ako igrate sa tri napadača, Kerola jednostavno morate da uzmete.

Serhio Aguero (9.90)

Ko može da upari Kuna i Ibru nema šta da razmišlja. Ali, ko nema dovoljno novca, nisam siguran mda li bi trebalo uzeti Argentinca pre Šveđanina, jer Mančester Junajted ipak ima lakšu utakmicu od Sitija.

Alvaro Negredo (8.00)

Imam neki osećaj da će Mildsbro dobro proći na gostovanju u komšiluku. Negredo je probio led u novom klubu i ko zna, mogao bi da iskoristi probleme koje "Crne mačke" imaju sa neuigranom odbranom.

To je to, bio sam opširan, nadam se i od pomoći. Vi sigurno imate svoje ideje, čekam vas u ligi sportske.net, i ja i nagrade. Takmičenje je besplatno, što nas je više to su i nagrade veće, pa izvolite.

Sve znate, na fantasynova.rs imate veliki broj takmičenja za novac, jedini besplatno je ovo naše. Pa, možete i jedno i drugo, nagrade su dobre, pažjivo proučite ono što vam nude i sastavite tim. Imate i moje savete, pa nije teško. O svemu više ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.