Fantazi PL - Kako ste prošli?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi PL - Kako ste prošli?

Evo koji su igrači obeležili kolo...

Završeno je još jedno kolo Premijer lige, bilo je dosta uzbuđenja, pogotovo u derbiju Mančestera, sem Sitija više nema timova sa perfektnim učinkom, nije uspeo da pobedi ni Čelsi.

Na kraju, ko je imao fudbalere Evertona u timu, tačnije ko je čekao ponedeljak uveče, mogao je silno da profitira.

Ali, da krenemo od golmana, odlični su bili povratnik Ljoris (8.1), osvojio je bodova koliko i Artur Boruc, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obe ekipe su sačuvale mrežu, i Totenhem i Burnmaut.

Istakao se naravno i golman "Karamela", Stekelenburg sa 7.2 poena, a blizu 4 (3.8) je doneo Fabijanski, iako je primio dva gola od Čelsija.

Što se defanzivaca tiče, Košćelni je dao gol i doneo 11.6 poena, blistali su fudbaleri "Pevaca", Kajl Voker pravi rudnik sa 13, a sinoć je bivši kapiten Svonsija, Ešli Vilijams doneo blizu 11, igrajući za Everton. Njegov kolega iz odbrane, Bejns je sa 11.3 bio odličan, a Danijel Ajala koji je dao gol za Mildsbro takođe je sa 11.6 poena nekome predstavljao blago, mada je malo onih koji su se za njega odlučili.

Najbolji pik, ako ga je neko uopšte uzeo je Adam Smit (15.3) koji je rešio duel "Trešnjica" i VBA.

U veznom redu, apsolutni šampion Korejac Son, bilo je neizvesno da li će igrati, a dao je dva gola i doneo 20.9 poena. Savetovali smo vam Antonija iz Vest Hema, nastavio je strašnu seriju, dao dva gola, doneo blizu 15 poena. Blistao je i Kristijan Eriksen, Danac je uvek dobar izbor, mozak Totenhema je asistencijama i golovima takođe obeležiio duel u Stouku na Trentu, na kraju je upisao 17 poena.

Gol je na debiju dao Defur iz Barnlija, Belgijanac je doneo 15 poena, a najbolji igrač Hala, Snodgras je pogodio iz slobodnjaka, Škot je nastavio seriju pogodaka, bio je strelac i za reprezentaciju, i njega smo predlagali, doneo je više od 14 poena. Santi Kazorla je bio najbolji u Arsenalu sa više od 15, De Brajne doneo velikih 16 u mančesterskom derbiju.

Obratite pažnju na Kapuea iz Votforda, daje golove kao od šale, iako nije poznat po tome, protiv Vest Hema je doneo blizu 16 bodova.

Sigurdson iz Svonsija je pogodio penal protiv Čelsija, na kraju je završio sa 12 bodova, Stjuart Dauning je odigrao sjajno za Boro, 13.4 poena, takvi igrači su pravili prevagu.

Na kraju, u napadu, ako ste imali Lukakua, to je put do pobede.Njegov het-trik je pravio prevagu, doneo je 23.7 bodova. Dijego Košta je sa dva gola doneo oko 15, Firminjo je plesao protiv Lestera sa 17.6. Igalo je postigao prvenac za 13 bodova, preko 10 su imali njegov saigrač, Troj Dini, ali i Vardi kome je Lukaš Leiva poklonio gol. Iheanačo je na pravi način zamenio Kuna, zatresao mrežu Junajteda, na kraju 11.5 poena za mladog Afrikanca.

Upisao se i Kejn za 8.4 poena, Benteke za 8.8, Zlatan je dao gol, 9.6 poena.

To je pregled, sada se koncentrišite na Ligu šampiona, Premijer ligom ćemo se baviti od četvrtka.

Za kraj evo i tima koji je pobedio ove nedelje "Glavonja", svaka čast, jasno, Lukaku je bio kapiten!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.