Fantazi LŠ - Opet izazov, hoćemo li gledati dosadu i strepeti zbog napadača?

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi LŠ - Opet izazov, hoćemo li gledati dosadu i strepeti zbog napadača?

Polaz u prvim mečevima polufinala je bio dobar, svega je bilo samo ne fudbala. Hoće li Real i Bajern biti strpljivi kod kuće, hoće li bunker Atletika i Sitija izdržati? Ponovo akcenat na odbrane, ili ćemo gledati vatromet? Od toga zavise odluke u izboru tima...

Revanši polufinala, Atletiko u Minhenu u utorak, "Građani" u Madridu u sredu.

Kako rekoh, loše ste prošli u prvim mečevima, prošlog utorka i srede, očigledno da je zanimanje veliko za "jedan na jedan", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pružam šansu za revanš.

I ove nedelje vam bacam rukavicu, a ako mislite da sam prejak, uvek možete da se okušate i protiv drugih, na fantasynova.rs je otvoren veliki broj takmičenja.

U prošlom kolu Fantazi LŠ krenuli smo od pretpostavke da ćemo gledati dosadu i malo golova, tako je i bilo, pa je to zapravo značilo i ključ za jak rezultat.

U revanšima će svakako biti manje kalkulacija, ali su oba meča potpuno otvorena, Real juri 0:0 protiv Sitija na "Bernabeu", Bajern 0:1 protiv Atletika na "Alijanc Areni".

Na prvi pogled, svi će se zaleteti na Real i Bajern, mnogi priželjkuju finale između giganata, ali kako rekoh, stvari na ovom nivou najčešće nisu kao što izgledaju na prvi pogled.

Primenićemo isti model kao i prošle nedelje, analiziraćemo sve linije tima. Naravno, neću vam otkriti svoj sastav, za slučaj da me izazovete.

Golmani

Nojer (8.40) je najskuplji, Navas (8.20) je iza njega. Jan Oblak (7.40) će biti pod baražnom vatrom, Slovenac je navikao. Ništa manje neće biti teško ni Džou Hartu (7.40).

Osnovno je pitanje, štedeti ili ne?

Ko je veći favorit, Bajern ili Real?

Vrlo teška pitanja, naginjem ga Nojeru (8.40) pošto verujem da je Bajern posle one nezaslužene pobede nad Juventusom prošao najgore i ima najveću šansu za titulu prvaka Evrope.

A opet, jure rezultat i to protiv tima koji najviše na svetu voli kada vodi 1:0...

Defanzivci

Opet moram da vam ponovim, ako ne mislite da će biti mnogo golova, probajte sa četvoricom u poslednjoj liniji.

Marselo (9.20) je skup, ali donosi bodove, Karvahal (8.60) će dobiti šansu pre Danila (7.40).

Kompani (7.60) je neočekivano jeftin jer mora da se suoči sa Bajernovim napadom igraće u tandemu sa Otamendijem (7.40).

Pazite se Sanje (7.40) i Klišija (7.80), to nisu baš igrači da ih probate u ovakvim mečevima.

Kod Bajerna Alaba (9.60) je preskup, šansu bi trebalo da dobije i Benatija (7.40), kao i Martinez (8.20). Siguran je Lam (9.40), teško je zaista odlučiti se, Gvardiola voli da kombinuje, sačekajte do pred meč kada je njegova odbrana u pitanju.

Godin (7.60) se vraća u tim, nešto je skuplji od Himeneza (7.20). Solidno se pokazao Filipe Luis (7.80), možda ne bi bilo loše probati sa njim, ili Huanfranom (7.80) koji će igrati desno kod "Jorgandžija".

Baš je teško odabrati, Realovi štoperi su Pepe (8.40) i Ramos (9.60), ali sve to deluje veoma skupo.

Vezni red

Ako očekujete da Bajern diktira igru, odlučite se za ili Alonsa (8.40) ili Tijaga (9.00). Ni Arturo Vidal (8.80) nije preskup, mada mi se i nije nešto isplatio prošle nedelje, kada bolje razmislim.

Koke (8.20) iz Atletika je dobra opcija, a razmislite i o Kazemiru (7.80) iz Reala. Uz njega će igrati Modrić (8.40), kao i Kros (9.00) koji je skupa, ali uglavnom sigurna opcija.

Bejl (9.60) je preskup, nekoliko puta sam sa njim ostao kratkih rukava, podsetiću vas da donosi svega 4.66 poena po meču, to nije vredno rizika.

David Silva (8.60) je povređen, u Sitijevom veznom redu biće Fernando (7.40) i Fernandinjo (7.60).

Hrabriji će rizikovati sa De Brajneom (10.20), ako "Građani" naprave iznenađenje, on bi mogao da bude ključ.

Napad

Krenuti sa Ronaldom (13.60)?

Verujem da će igrati i sa jednom nogom jer je ovo meč sezone, Real teško da gaji iluzije u titulu, ako ne uđu u finale sezona je katastrofa.

Ali, oprez, može se desiti da se povredi, ili da jednostavno ne bude na svom nivou i da ostanete bez najskupljeg igrača.

Rovit je i Benzema (9.20) ali će igrati.

Kod Sitija, Aguero (9.60) je opcija, Grizman (9.40) nije toliko skup, trebalo bi da počne Tores (7.40) koji je u odličnoj formi.

Ako verujete Bajernu, mogli biste da spojite Levandovskog (10.00) i Milera (10.00). Ovaj drugi će početi meč, za razliku od utakmice na "Kalderonu".

Nema nepoznanica, to je to, pa navalite. Konsultujte statistiku, napravite ekipu, u delu "jedan na jedan" naći ćete "Sportske.net izazov, pobedu Borisa", odaberite u koliko ćemo da igramo i izvolite, čekam vas.

Sve što je potrebno, uz znanje je da budete stariji od 18 godina.

Rukavica je bačena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.