Fantazi EP - Vezisti, srce tima!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi EP - Vezisti, srce tima!

Oni najskuplji su svačija ideja, malo će biti timova recimo bez Pogbe. Ali, hajde da pričamo i o potencijalnim herojima iz senke?

Posle golmana i defanzivaca, danas ćemo pričati o veznim fudbalerima. Mi konzervativci, obično insistiramo na petorici vezista, na tragu toga što su vezni igrači jeftiniji od vrhunskih napadača, a takođe postoji veća mogućnost da se iskopa vrednost za manji novac.

Kao i u prethodnim tekstovima, i ovo puta će moji saveti biti bazirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tome, naći fudbalere koji će vam doneti više od onoga što ste uložili, jasno, nabrojaću vam i one najskuplje, tu ne možete da pogrešite, ali za to vam moj savet i nije potreban.

Pol Pogba (10.20) - Ovo je jasno, ne treba posebno objašnjenje. Pre svega, Pogba će imati loptu dosta u svom posedu, njegova kreativnost bi mogla da bude ključ za Gale protiv Rumuna na otvaranju šampionata. Fudbaler Juventusa je u odličnoj formi, videli smo čarolije protiv Kamerunaca u prijateljskom meču, skup je, ali kako rekoh ovde ne možete da pogrešite. Kad smo kod Francuza, budite oprezni sa Pajeom (9.00) jer još nije sigurno da će početi meč, Dešamp ima neke dileme, kao i kod Kantea (7.60)

Granit Džaka (8.60) - Novi fudbaler Arsenala će svakako imati loptu u svom posedu, može da vam donese poene i na pas igru, Albanija će se braniti svim silama, a Džaka iz drugog plana može da bude itekako opasan. Mali je problem što igra protiv rođenog brata Talanta Džake (7.00) pa ovaj meč izmeđi Švajcaraca i Albanije će biti psihološko opterećenje za sve igrače, iz poznatih razlika.

Garet Bejl (10.80) - Ako Vels nešto napravi u ofanzivi, napraviće on, tako je bilo u kvalifikacijama. Dosta će šutirati i to donosi poene. Ako su vam potrebni jeftiniji igrači iz Velsa, možda bi trebalo da razmislite o Džou Alenu (7.20) iz Liverpula ili Endiju Kingu (7.40) iz šampionskog Lestera, pošto nas u duelu Velsa sa Slovačkom čeka dosta duela na sredini i velika borba.

Juraj Kucka (8.00) - Očekivao sam da će biti jeftiniji, ovo je takođe dobar pik, upravo zbog prirode utakmice sa Velsom. Fudbaler Milana je pravi ratnik, jedan od najiskusnijih Slovaka, iako u senci Mareka Hamšika (9.60).

Dele Ali (8.60) - Ne verujem u Engleze, ali ako sam se prevario, onda bi najbolji mladi igrač PL mogao da izraste u junaka ovog šampionata. On je u Totenhemu skupljao zaista veliki broj bodova, izuzetno je opasan po protivnički gol, pa ako ćete da se kockate sa igračem koji može da bude heroj meča, onda je Ali čovek za vas.

Aleksandar Samedov (7.00) - Potcenjen je, ovaj igrač često povlači konce u igri Rusa, Slutski mu veruje, može da bude opasan i u završnici akcija, rival jeste na prvi pogled jak, ali daleko od toga da su Rusi bez šansi protiv Engleza. Ovo je dobra kupovina za male pare.

Ivan Rakitić (8.20) - Ni on nije loše rešenje, mnogo će biti bitke protiv Turaka moraće da povuče, mada je ovde, za razliku od Barse u glavnoj ulozi. Nešto je jeftiniji od Luke Modrića (8.40), ali koga kod uzmete od dvojice najboljih hrvatskih igrača nećete pogrešiti.

Aksel Vitsel (8.20) - Još jedan igrač koji je riznica poena u mečevima kakav je ovaj protiv Italije. Osim što ima visok procenat pasa, obično donosi poene na presečenim loptama, dobijenim duelima, momak je suvo zlato Belgije. Mnogi će posegnuti za fudbalerom Zenita, De Brajne je (10.20) preskup, po meni neće imati puno prostora.

Tijago Alkantara (8.40) - Volim da uzmem Tijaga, i u Bajernu je donosio dosta bodova, trebalo bi da počne meč protiv Čeha. Oprez jer se rival neće samo braniti, Česi su takođe ofanzivna ekipa. Ipak, Tijago je general na sredini, nije previše skup, a ima uticaj na igru. Najskuplji je David Silva (10.40) kod Španaca, Inijesta (8.80) je neko srednje rešenje, a ako se pitate što je Koke (7.80) jeftin, to je zbog toga što će verovatno čekati šansu sa klupe.

Toni Kros (9.60) - Jedan od najskupljih vezista, jasno je, još jedan igrač, kao i Tijago (8.40) koji skuplja bodove na pas igri, retko greši, može da asistira, ali i bude opasan kada dođe u poziciju za šut. Ozil (10.40) je skuplji, ali ja bih ga ostavio po strani. Kedira (7.80) deluje primamljivo, ali sa njim je rizik od povrede uvek veći.

Draksler (8.80) - On igra umesto Rojsa u ovoj postavi, vezni je igrač, no blizu je gola. Zbog toga verujem da ni fudbaler Volfsburga nije loše rešenje protiv Ukrajine koja će biti izrazito defanzivna.

Pjotr Zjelinski (7.20) - Ovo je još jedna dobra kupovina za male novce. Momak je veoma bitan igrač u reprezentaciji Poljske, mogao bi da zablista na šampionatu, za njega se bore Liverpul i Napoli, ima sjajan pas, Milik i Levandovski mu otvaraju prostor. Možete kod Poljaka da razmotrite i odličnog Kamela Grosickog (8.20) ali je on skuplji, jer igra bliže golu.

Žoao Mario (7.80) - Ako mu Ronaldo otvori prostor ovo bi mogla da bude još jedna dobra kupovina. I on i Adrijen Silva (7.40)  deluju potcenjeno u timu Portugala, ovi fudbaleri Sportinga vrede više nego što cena pokazuje, mada će se suočiti sa islandskim bunkerom.

Emanuele Đakerini (7.40) - Od njega Konte uvek izvlači najbolje, biće tajni adut Italije protiv Belgijanaca, brz je, prodoran, svakako da je cena primamljiva. Pre bih krenuo na njega nego recimo na Florencija (8.00) ili De Rosija (8.00) koji je totalno nepredvidiv i lako gubi nerve.

Zlatko Junuzović (7.40) - Ni on nije skup, izvodi prekide u Austriji, vrlo bitan igrač za tim. Arnautović (8.40) će svima biti prvi izbor kada su Austrijanci u pitanju, ali on igra po boku, manje učestvuje u igri, plus Austrija bi mogla da se suoči sa baš rigidnom defanzivom Mađara.

Hakan Čalhanoglu (8.60) - Ako verujete u Turke, on je prvi izbor, ima veći uticaj na igru nego Arda Turan (8.20) koji je uostalom i jeftiniji. Seldžuk Inan (8.00) bi mogao isto da vam donese bodove, ali svakako da je Čalhanoglu vredan da se u njega uloži nešto veći novac.

To je to, izaberite, čekam vas na fantasynova.rs, odaberite takmičenje, uslov je da budete stariji od 18 godina, registrujte se i samo napred. Imate moje savete kao pomoć, obezbeđene su sjajne nagrade, dođite da se igramo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.