Fantastičnom Sasariju trofej

Izvor: MVP.rs, 23.Feb.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastičnom Sasariju trofej

Sasari i Armani odigrali su utakmicu dostojnu finala.

Košarkaši Dinamo Sasarija odbranili su trofej Kupa osvojen prošle godine. U fenomenalnoj utakmici, punoj atraktivnih poteza, zasluženo su slavili protiv Emporio Armanija rezultatom 101:94.

Igrači Dinama sjajno su otvorili meč. Pogađali su iz svih pozicija. U toku prve deonice imali su prednost i od 16 poena. Armani je odigrao mnogo bolje u drugoj deonici i smanjio zaostatak na samo dva poena. Drugo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << donelo je još bolju igru Sasarija. Na nešto više od dva minuta pre kraja utakmice vodili su sa 97:81. U tim trenucima dolazi do pada u igri. Armani pravi neverovatnu seriju od 10:0 i smanjuje na samo šest poena zaostatka. Edgar Sosa je u narednom napadu promašio dva slobodna bacanja, ali Džo Reglend je napravio faul u napadu i Sasari pogocima je Rakima Sandersa osigurao pobedu.

Kraj meča pratila je velika nervoza košarkaša Milana, pre svih Danijela Heketa i Linas Klejze. To nije sprečilo igrače pobedničkog tima da na lep način proslave osvajanje trofeja. Za odbranu pehara najzaslužniji su bili Džerom Dajson sa 27 ponea, Rakim Sanders sa 20 i Dejvid Logan koji je ubacio 25. U ekipi Armanija najviše je pružio Džo Reglend postigavši 21 poen, a tri manje je ubacio Maršon Bruks.

(foto: Agenzia Ciamillo e Castoria)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.