Fantastični Dirk Kajt razbio AZ!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastični Dirk Kajt razbio AZ!

Nakon prošlonedeljne pobede protiv Herenvena Fejenord je zabeležio još jedan trijumf, ovoga puta na svom terenu.

Protivnik Partizana u Ligi Evrope, AZ Alkmar, danas je savladan bez velikih problema od strane Fejenorda sa 3:1, a sva tri gola na ovom meču postigao je Dirk Kajt. Van Overem je bio jedini strelac za goste.

Ovaj fudbaler je nastavio sjajnu seriju, i u prošlom kolu u pobedi od 5:2 nad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Herenvenom on je postigao 3 gola.

On je sa 9 golova postao najbolji strelac holandskog šampionata, a prvi je igrač Fejenorda nakon Johana Krojfa koji je sa više od 35 godina uspeo da pređe kotu od 9 golova.

Krojf je tada 11 golova u sezoni, bila je to 1984. godina.

Fejenord se ovom pobedom izjednačio sa Ajaksom na prvoj poziciji na tabeli holandskog šampionata. Ajaks je danas bio bolji od Vitesea, izveštaj sa tog meča pročitajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Musli razbija! Blažič patosirao Unikahu u derbiju, strašni Real ubacio 112 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015

Srpski centar opet pružio sjajnu partijiu i bio junak pobede, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde nerešiva enigma za Nedovića i Markovića, šampion se poigravao..Prelazak u Manresu će izgleda biti jedan od najboljih poteza u karijeri Dejana Muslija. Srpski centar igra bolje nego ikad i postaje ključni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.