Falko zarađuje 800.000 evra – ako moramo da pravimo ludosti i obmanjujemo ljude...

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 21:58

"Falko zarađuje 800.000 evra – ako moramo da pravimo ludosti i obmanjujemo ljude..."

Italijanski fudbaler Filipo Falko i dalje ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, ove sezone nije odigrao niti jedan minut, tako da je pozajmica jedna od opcija.

Prošlu sezonu proveo je u Kaljariju, za koji je odigrao 14 utakmica, ali bez značajnijeg učinka.

Falko je član šampiona Srbije od januara 2021, nastupio je na 36 utakmica, ali je poslednju odigrao u maju prošle godine.

Ovih dana su se pojavile informacije iz Italije, gde se Falko dovodi u vezu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Tarantom, tamošnjim trećeligašem.

Ipak, trener tog tima Ecio Kapuano kaže da velika plata Falka pravi problem.

"Pipo zarađuje 800.000 evra godišnje. Ako moramo da pravimo ludosti i obmanjujemo ljude... Mislim da ta opcija ne postoji, to je ludilo. Učinio sam mnogo za Falka i volim ga, ako poludi i odluči da dođe ovamo ja ću ga pokupiti na aerodromu", rekao je trener Ecio Kapuano.

Falko je za Zvezdu postigao šest golova i zabeležio četiri asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.