Fajnal for 2018: Dobrodošli u Beograd (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Feb.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajnal for 2018: Dobrodošli u Beograd (VIDEO)

Evroliga je objavila video koji predstavlja logo završnog turnira tog takmičenja u Beogradu u maju

Foto: MN Press

Prestonica Srbija biće domaćin završnog turnira Evrolige od 17. do 20. maja. Četiri najbolja kluba Starog kontinenta boriće se u Areni za najprestižniji trofej.

Evroliga je objavila mini spot kao najavu velikog događaja. Logo spaja neke od najprepoznatljivijih elemenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << košarke sa tvrđavom Kalemegdan, simbolom Beograda, koji se smatra mestom gde je rođen jedan od najuspešnijih sportova u istoriji zemlje.

"Logo Fajnal fora Evrolige 2018 "odražava DNK beogradske košarke uz miks gradske istorije sa modernim".



Izvor: Youtube/Euroleague

"Beograd je ispisao neke od najsjajnijih stranica istorije košarke i proizveo neke od najboljih igrača , a danas je taj grad jedna od najvećih fabrika talenata na svetu", stoji u opisu video zapisa kojim se najavljuje završni turnir Evrolige u srpkoj prestonici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.