Fabregas urlao na sudije

Izvor: RTS, 03.Feb.2011, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas urlao na sudije

"Koliko su vam platili", urlao je kapiten Arsenala, Sesk Fabregas, na sudije u poluvremenu utakmice sa Evertonom. Španac iznerviran zbog primljenog gola iz sumnjive pozicije optužio i protivničke igrače za varanje. Posle meča, kada su "tobdžije" ipak pobedile, Fabregas se izvinjavao sudijama.

Arsenal je za dlaku izbegao novi kiks na svom terenu, koji bi ih skoro sigurno zaustavio u borbi za titulu. Tek su u nastavku meča protiv Evertona, Aršavin i Končelni uspeli su da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preokrenu rezultat, i donesu "tobdžijama" tri boda.

Poluvreme, koje je pripalo Evertonu, završeno je blagim "nervnim slomom" kapitena Arsenala, Seska Fabregasa, koji je u tunelu urlao na sudije, optuživši ih da su potkupljeni.

Jedan od svedoka Fabregasovog "pucanja" je i menadžer Evertona, Dejvid Mojes, koji nije hteo da otkrije šta je kapiten "tobdžija" tačno poručio sudijama. On je ipak rekao da bi Španac sigurno bio isključen da je nešto tako uradio na terenu.

Prema rečima ljudi koji su prisustvovali ovom incidentu, iznervirani Fabregas je, sudijama rekao: "Koliko su vam platili?", a zatim je optužio i protivničku ekipu za varanje.

Izgleda da je Fabregasa najviše iznervirao gol Evertona, koji je Saha postigao iz sumnjive pozicije. Po završetku meča, kada su "tobdžije" uspele da preokrenu rezultat, Španac je bio mnogo mirniji.

"Sve što mogu da kažem je da poštujem sudije. Njihov posao je težak, a odluke se ne mogu promeniti. Naravno da sam bio nervozan na poluvremenu, kao i 60.000 navijača Arsenala na tribinama... Volim ovaj klub, i kao svi igrači, hoću da pobedim svaki meč. Zato često znam da u uzavrelim situacijama kažem nešto neželjeno", rekao je Fabregas posle meča.

Glavi sudija meča, Li Mejson, nije uneo u zapisnik uvrede koje je na njegov račun izrekao španski igrač, a disciplinski postupak protiv kapitena Arsenala povešće se samo u slučaju da predstavnici Evertona ulože zvaničnu žalbu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.