Fabregas u Arsenalu do kraja

Izvor: B92, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas u Arsenalu do kraja



Jedan od najboljih igrača sveta Sesk Fabregas izjavio je da bi voleo da do kraja karijere ostane na "Emiratima". 20-godišnji igrač konstantno je povezivan sa eventualnim povratkom u rodnu zemlju, pošto su Real Madrid i Barselona izuzetno zainteresovani za njegove usluge.

Ipak, Fabregas, koji je iz Barselone otišao sa 16 godina, kaže da je srećan u prestonici engleske.

„Kada sam došao u London, ideja mi je bila da se jednog dana vratim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Španiju. Ali, da budem iskren, sada sam srećniji nego ikad, i zavoleo sam London, klub i ljude oko mene. Svakim danom imam sve veću i veću želju da ostanem ovde jako dugo, čak i do kraja karijere. Nisam imao sreću da zaigram u Španiji, i sada se identifikujem sa Premijerligaškim fudbalom, jer je strastven, brz i napadački. To je fudbal koji najviše volim", rekao je mladi Katalonac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.