Fabregas povređen, Bartra u reprezentaciji

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas povređen, Bartra u reprezentaciji

Sesk Fabregas neće igrati za reprezentaciju Španije u predstojećim prijateljskim mečevima zbog povrede kolena, a u timu će ga zameniti Mark Bartra.

Lider Primere je saopštio da će Fabregas biti van terena nedelju dana zbog povrede desnog kolena koju je zaradio na jučerašnjem meču sa Betisom.
Fabregas će propustiti prijateljske mečeve koje Španija igra 16. novembra protiv Ekvatorijale Gvineje i tri dana kasnije protiv Južne Afrike.
Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << njega za nacionalnu selekciju će debitovati Mark Bartra. On je do sada odigrao 16 utakmica u reprezentaciji do 21 godine sa kojom je ovog leta i osvojio Evropsko prvenstvo.
Čestitam Mark, zaslužio si. Srećan sam zbog tebe. Uzmi dres sa brojem pet – napisao je kapiten Barselone Karles Pujol na svom Tviter nalogu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bartra umesto povređenog Fabregasa

Izvor: B92, 11.Nov.2013

Fudbaler Barselone Sesk Fabregas neće igrati za reprezentaciju Španije u predstojećim prijateljskim mečevima zbog povrede kolena, a zameniće ga Mark Bartra...Lider Primere je saopštio da će Fabregas biti van terena nedelju dana zbog povrede desnog kolena, koju je zaradio na meču sa Betisom...Fabregas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.