Fabregas i dalje veruje u titulu

Izvor: B92, 29.Okt.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas i dalje veruje u titulu

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas rekao je da ostaje optimista, uveren da je njegov tim sposoban da odbrani titulu u Premijer ligi.

Čelsi je očajno počeo sezonu, trenutno je 15. na tabeli sa tri pobede, dva remija i pet poraza, i već zaostaje 11 bodova za vodećima Mančester Sitijem i Arsenalom.

"Siguran sam da ipak možemo da osvojimo Premijer ligu. Potrebno je samo da vratimo samopouzdanje, dobijemo nekoliko utakmica u nizu i onda ćemo videti razvoj situacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U Premijer ligi svaki tim može da izgubi bodove u bilo kojem trenutku", rekao je Fabregas, a prenosi Dejli Mejl.

Da li bi forma ekipe Čelsija mogla da krene uzlaznom putanjom videće se već u subotu, kada u derbiju 11. kola na Stamford Bridžu gostuje Liverpul.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fabregas: Čelsi može da odbrani titulu

Izvor: RTS, 29.Okt.2015

. Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas rekao je da ostaje optimista, uveren da je njegov tim sposoban da odbrani titulu u Premijer ligi. Čelsi je očajno počeo sezonu, trenutno je 15. na tabeli sa tri pobede, dva remija i pet poraza, i već zaostaje 11 bodova za vodećima Mančester citijem i Arsenalom.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.