FUDBALSKA SAPUNICA SE BLIŽI KRAJU: Sergej konačno NAPUŠTA Rim?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 12:10

FUDBALSKA "SAPUNICA" SE BLIŽI KRAJU: Sergej konačno NAPUŠTA Rim?

Povezivan je sa mnogo klubova.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić odlazi iz Lacija već toliko dugo, da sve više liči na televizijsku sapunicu, a ne na sportski transfer. Ipak, pošto mu ugovor ističe narednog leta ovo je "poslednji voz" za Rimljane da nešto zarade.

Kako prenosi uticajna "Gazeta", Milinković-Savić je prva želja Juventusa. Po njihovim informacijama, tim iz Torina je pripremio ponudu koja sadrži novac i Denisa Zakariju.

🚨☎️ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Juventus y Lazio ya negocian por Sergej Milinković-Savić.#Juventus #Mercato #Transfers #TransferNews pic.twitter.com/HUkVwg4IJY

— Aaron Domínguez (@Aaronvalden77) June 17, 2023

Italijanski mediji tvrde da je ugovor za Milinković-Savića već spreman. Navodno, oni znaju da bi dogovor mogao biti postignut ako Sergeju ponude oko četiri miliona po sezoni, što je značajno uvećanje u odnosu na trenutne prihode srpskog reprezentativca.

Što se tiče novca koji bi trebao da dobije Lacio tu se spekuliše da je to negde oko 40 miliona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.