FSS upozorio klubove da izmire dugovanja

Izvor: Press, 24.Dec.2013, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS upozorio klubove da izmire dugovanja

Sastanku sa predstavnicima administracije FSS prisustvovali su predstavnici svih pozvanih klubova, a reč je o Crvenoj zvezdi, Jagodini, Novom Pazaru, Radničkom iz Kragujevca i Radničkom iz Niša, preneo je sajt nacionalnog saveza.
"Ovom prilikom predstavnicima klubova konkretno su predstavljena dugovanja i utvrđeni rokovi, kao i posledice ukoliko ne regulišu obaveze. Takođe su traženi i načini kako da klubovi izmire obaveze pre početka prelaznog roka, odnosno na koji način >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se izbegne mera izricanja zabrane registracije novih igrača", navodi se na sajtu FSS.
Dodaje se da je sastanak bio koristan za sve, i pored konstatacije da je finansijska situacija veoma teška i da se klubovi nalaze u nezavidnom položaju, a da je regulisanje obaveza "očekivana pozitivna posledica".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.