FSS sad brani sudije: Jedinstveno poverenje! Derbijem se nismo ni bavili

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS sad brani sudije: Jedinstveno poverenje! Derbijem se nismo ni bavili

Iako je najavljeno da će rad sudijskih organa biti pod lupom, posle sednice Izvršnog odbora stiglo je drugačije objašnjenje

Tomislav Karadžić i Slaviša Kokeza u četvrtak veče: „rad sudijskih organa biće pod lupom članova Izvršnog odbora na sednici koja će 4. marta biti održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi“.

I doće taj petak.

A onda...

Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << savez Srbije: „pojedinačni slučajevi nisu analizirani ovom prilikom, jer oni ne spadaju u domen rada Izvršnog odbora“.

Ko razume - shvatiće.

Mada, malo kome je jasno šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata, na sednici IO FSS u Kući fudbala.

Tek, ono što je bilo najavljeno ostalo je nedorečeno.

Izvršni odbor FSS zaista je zasedao, međutim, kako se došlo do toga da na njemu ne bude razmatran rad Sudijske komisije i odbijanje njenih članova da potpišu zapisnik u kome prihvataju izveštaj posmatrača suđenja 150. večitog derbija Zdravka Jokića - nije objašnjeno.

Umesto toga...

Članovi Izvršnog odbora analizirali su suđenje u dosadašnjem delu sezone, kako u Superligi, tako i u Prvoj ligi Srbije. Zaključeno je da postoji jedinstveno poverenje u članove Sudijske komisije FSS, a koji rade na poljima delegiranja sudija, analize njihovog rada, ali i na jačanju kompletne organizacije. Pojedinačni slučajevi, kao recimo detalji sa poslednjeg večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde, nisu analizirani ovom prilikom, jer oni ne spadaju u domen rada Izvršnog odbora, ali je naglašeno da se prati rad svih članova Sudijske organizacije i da su u budućnosti moguće određene kadrovske promene“, stoji, između ostalog, u saopštenju objavljenom na sajtu FSS, posle sednice Izvršnog odbora kojim je predsedavao Tomislav Karadžić.

Na istom mestu dodaje se da je na sednici Izvršnog odbora došlo do promena u raspodeli poslova aktuelnog saziva. U prevodu:

Odlučeno je da Zoran Petrović delegira sudije Super lige, Dragan Radulović sudije Prve lige, Dušan Mrakić posmatrače suđenja Super lige i Prve lige, Đorđe Žutić da vrši analizu suđenja Super lige a Mirko Simić analizu suđenja Prve lige“, kažu u FSS.

A šta vi kažete posle svega?

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.