FSS ozvaničio očekivane odluke, Marko Pantelić dobio novu funkciju!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 15:42

FSS ozvaničio očekivane odluke, Marko Pantelić dobio novu funkciju!

Danas je završen sastanak.

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora na kojoj je doneto nekoliko odluka.

Izvršni odbor usvojio je predlog Zajednice klubova Super i Prve lige da se za sledeću sezonu Superliga proširi na 20 odnosno Prva liga na 18 klubova.

Do kraja tekuće takmičarske sezone primeniće se pravilo koje podrazumeva pet izmena tokom utakmice (ostaje isti broj rezervi – 7), a sve u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa odlukom Međunarodnog borda (IFAB) i privremenim amandmanom na Član 3. Pravila igre.

Novi član Odbora za hitna pitanja je Marko Pantelić, potpredsednik FSS.

Na predlog Komisije za ženski fudbal Ženska elitna liga proširena je sa osam na deset klubova, odnosno Prva liga sa deset na dvanaest.

Na predlog Komisije za razvoj fudbala i sportskog sektora FSS Omladinska i Kadetska liga Srbije brojaće u narednoj takmičarskoj sezoni 20 klubova, umesto 16 koliko ih je do sada bilo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSTALO JE ZVANIČNO: FSS usvojio predlog Zajednice klubova o proširenju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Superliga će imati 20 klubova sledeće sezone... Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) usvojio je danas predlog Zajednice klubova Super i Prve lige da se za sledeću sezonu Superliga proširi na 20 odnosno Prva liga na 18 klubova...Kako je saopšteno, do kraja tekuće takmičarske sezone primeniće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.