FSS odlučio? Ko je zadovoljan ovakvim raspletom?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 13:57

FSS odlučio? Ko je zadovoljan ovakvim raspletom?

Čelnici srpskog fudbala već doneli jednu bitnu odluku.

Fudbalska javnost u Srbiji već danima iščekuje odluku Fudbalskog saveza Srbije vezanu za neka ključna pitanja poput mesta selektora.

Govorilo se o mnogim potencijalnim promenama, ali čini se da jedne neće biti.

Kako saznaje Sport Klub, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević će i dalje obavljati tu funkciju.

Pozicija bivšeg direktora Čukaričkog je sigurna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ne postoji mogućnost smene, sa druge strane ni Matijašević ne planira odlazak iz FSS posebno iz jednostavnog razloga što nije učestvovao u pojedinim odlukama sportskog sektora na najvišem nivou.

Sa druge strane, sudbina Ljubiše Tumbakovića na selektorskom mestu je i dalje neizvesna, Izvršni odbor FSS je ovlastio zamenika predsednika Marka Pantelića da povuče konkretne poteze i predloži potencijalno rešenje do nove sednice koja bi trebalo da se održi pre 15. decembra.

Kao najveći favoriti za Tumbakovićevog naslednika spomijali su se Vladan Milojević, Veljko Paunović i Dragan Stojković Piksi, međutim niko iz saveza za sada nije potvrdio smenu aktuelnog selektora.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.