FSS: Prioritet je A reprezentacija

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Prioritet je "A" reprezentacija

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je sednica Odbora za hitna pitanje, kojom je predsedavao prvi čovek organizacije Tomislav Karadžić. Jedna od tema je bilo i suđenje u petom kolu Jelen Superlige, koje je izazvalo oštru reakciju čelnika Crvene zvezde.

- Članovi Odbora za hitna pitanja FSS jednoglasno su naložili svim organima FSS i Zajednice fudbalskih klubova Jelen Superlige da sačuvaju postojeći sistem kako u sudijskom i takmičarskom, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i u svim drugim segmentima relevantnim za rad fudbalske organizacije. U skladu sa tim, analiza suđenja u svim utakmicama 5. kola Jelen Superlige biće izvšena u utorak 16. septembra 2014, od strane nadležnog organa, Sudijske komisije FSS - navedeno je u saopštenju objavljenom na sajtu nacionalnog saveza.

Takođe je odlučeno da rezultati "A" reprezentacije budu prioritet.

- Jednoglasno je konstatovano da "A" reprezentacija Srbije predstavlja prioritet u radu i aktivnostima i da je sve podređeno uspešnom startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. i plasmanu našeg najboljeg tima na završni turnir u Francuskoj.

Takođe je "izraženo zadovoljstvo zbog dobrih rezultata mlađih selekcija FSS, ali je naloženo rukovodstvu i selektorima svih kategorija da analiziraju postojeću situaciju i prošire takmičarsku bazu kako bi spremni dočekali sve izazove i iskušenja narednih utakmica".

Najavljeno je i da će do kraja sedmice biti držan još jedan sastanak Odbora za hitna pitanja FSS.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

FSS: A reprezentacija je prioritet

Izvor: HotSport.rs, 15.Sep.2014

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja naše organizacije. Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.. . Ovom prilikom, jednoglasno je konstatovano da „A“ reprezentacija Srbije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.