FSS POTVRDIO: Ibrahimović se oprašta protiv Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 21:05

FSS POTVRDIO: Ibrahimović se oprašta protiv Srbije

Protiv Orlova će mu biti poslednji meč u karijeri.

Legendarni centarfor Zlatan Ibrahimović oprostiće se od fudbala na meču Švedske i Srbije - saopštio je FSS.

Na sednici Izvršnog odbora u Sportskom centru u Staroj Pazovi, kojom je predsedavao Dragan Džajić, doneto je nekoliko važnih odluka.

Članovi IO su na početku sednice još jednom pozdravili odluku UEFA da se sledeći Kongres evropske kuće fudbala održi po prvi put u Beogradu, 3. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2025. godine.

Doneta je odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću, a da se za koordinatora instruktorske službe imenuje član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu, Bojan Neziri.

Data je puna podrška Sudijskoj komisiji na čelu sa Dejanom Santračem, dok je istup u medijima Fudbalskog kluba Novi Pazar ocenjen kao neprihvatljiv i tendeciozan.

Prihvaćen je izveštaj Projektnog tima o pripremi Strategije FSS za period 2024-2028, kao i informaciju o pokretanju ‘FSS-Live’ aplikacije, prve takvog tipa na našem tržištu.

Takođe, članovi Izvršnog odbora informisani su o programu priprema za EURO 2024. i ujedno verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna).

Fudbalski savez Srbije će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča.

- Posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović - objavio je FSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.