FSS POKRENUO POSTUPAK PROTIV ZVEZDE: Izjave Ivice Kralja nisu čuli

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 17:37

FSS POKRENUO POSTUPAK PROTIV ZVEZDE: Izjave Ivice Kralja "nisu čuli"

Žunić iz Lučana propušta tri meča.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde, zbog prekomerne upotrebe navijačke pirotehnike na meču sa Vojvodinom.

Zbog toga će šampion Srbije posle sledeće sednice disciplinskog organa morati iskešira značajnu sumu novca.

Ono što je svima bilo zanimljivo je to da nije pomenut sportski direktor Partizana Ivica Kralj koji je, čak i sve da je rekao istinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekršio pravilo jer je komentariosa suđenje.

Možda nisu nigde pročitali njegove izjave, pa se uz "mnogo sreće" izvukao bez kazne.

Prvotimac Mladosti, Filip Žunić, propustiće tri meča, zbog isključenja u drugom minutu susreta sa Radnikom. Naredno kolo propustiće Aldo Kalulu, prvotimac Partizana, i Aleksandar Busnić, član Vojvodine, isključeni u Bačkoj Topoli i Beogradu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.