FSS KAŽNJAVA SLEDEĆE NEDELJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 14:44

FSS KAŽNJAVA SLEDEĆE NEDELJE!

Danas objavljeno...

Orethodnih dana podignuta je velika bura u srpskom fudbalu povodom sumnje na potencijalno nameštanje mečeva. Delegati klubova saslušani su, nakon reakcije iz Niona (UEFA). Tim povodom je Disciplinska komisija FSS objavila da će sledeće sedmice razrešiti sumnjive utakmice kojih je bilo u plej-ofu i plej-autu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Kako prenosi "SportKlub", advokati Kolubare Aleksandar Kostić i RFK Novi Sad Aleksandar Bodlović ostail >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prema prvobitnim navodima sa stavom da klubovi koje predstavljaju – nisu krivi.

Od Disciplinske komisije FSS su zatražili nove dokaze, u odnosu na one iznete pred prvostepenim organom.

Sada je "lopta u dvorištu" predsedavajućeg Disciplinske komisije Ivana Nikolića koji će prvo razmatrati usvajanje zahteva klubova, a onda i odrediti eventualne sankcije.

Na tapetu će biti Kolubara, RFK Novi Sad, Spartak i Mladost GAT zbog sumnji da su učestvovali u neregularnim utakmicama domaćeg šampionata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.