FSS DA PRIPAZI NA PONAŠANJE SUDIJA: Nemanja Matić nezadovoljan suđenjem u Superligi Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 21:11

"FSS DA PRIPAZI NA PONAŠANJE SUDIJA": Nemanja Matić nezadovoljan suđenjem u Superligi Srbije!

Oglasio se bivši reprezentativac...

Bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić, fudbaler Olimpika iz Liona i predsednik Fudbalskog kluba Jedinstvo Ub oglasio se povodom suđenja u srpskom fudbalu.

Konkretno, u vezi utakmice 23. kola Mozzartbet Prve lige Srbije između njegovog Jedinstva protiv ekipe Mladosti GAT na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu.

Meč je završen rezultatom 1:1 i to tako što su gosti iz Novog Sada poveli u 78. minutu preko defanzivca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dubakčića, a domaćin izjednačio u 90. minutu preko Kvaku Karikarija.

Matić se posle utakmice oglasio nezadovoljan suđenjem glavnog sudije, istakavši da njegovi igrači zaslužuju više poštovanja.

- Suđenjem nisam zadovoljan. Naši momci zaslužuju više poštovanja od strane delioca pravde. Ponoviću još jednom, ne tražomo pomoć već samo pošteno suđenje. Fudbalski savez bi morao da pripazi na ponašanje sudija i da zaštiti klubove koji pokušavaju da igraju pošteno i isprave sliku našeg fudbala - poručio je Matić.

Interesantno je da je Jedinstvo Ub jedini tim u Prvoj ligi Srbije kome do sada u sezoni nije sviran penal, a isti je slučaj sa Vrelo sportom u Srpskoj ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.