FRUSTRIRANI ZBOG JOKIĆA: Meloun im PREPORUČUJE da se NAVIKNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 14:02

FRUSTRIRANI ZBOG JOKIĆA: Meloun im PREPORUČUJE da se NAVIKNU

Denver slavio na "krilima" Srbina.

Košarkaški Denver Nagetsa su pobedili sa 102:96  na svom terenu San Antonio, a sjajnu partiju je pržio Nikola Jokić. Posle meča je trener MajkMeloun je poručio pojedinim košarkašima u svom timu da se naviknu na igru baziranu na Srbinu.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Bolonja - Milan.

- On je MVP sa razlogom, bili bismo glupi da ne igramo preko njega u trenucima odluke. Mislim da su neki naši igrači frustrirani jer se stalno igra za Nikolu. Bolje da se naviknu na to - rekao je Meloun.

Meloun im je direktno poručio da se ništa neće promeniti u igri Nagetsa.

- Neće se to promeniti. On je veliki igrač. Kada igramo na Nikolu uključeni su i drugi igrači. Ako igra jedan na jedan ima veliku šansu da poentira, ako ga udvoje onda vidi saigrače. Jednostavno je košarka, a Jokić je čini još jednostavnijom - dodao je trener Nagetsa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.