FRKA U REALU: Povredio se Džud Belingem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 15:46

FRKA U REALU: Povredio se Džud Belingem (FOTO)

Neizvestan za duel sa Bragom.

Najbolji igrač Real Madrida ove sezone Džud Belingem, doživeo je neprijatnu povredu. Engleski reprezentativac je iščašio rame tako da je neizvestan za meč sa Bragom u Ligi šampiona u sredu. Međutim, prema prvim informacijama povreda zvezde Madriđana ove sezone nije teže prirode iako je veoma bolna.

Stručni štab Reala će u utorak odlučiti da li će Belingem nastupiti protiv Portugalaca ili pauzira do vikenda i susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Valensijom.

S obzirom da je igrač Reala sa najviše odigranih minuta ove sezone, očekuje se da bi Karlo Ančeloti mogao da ga odmori do vikenda.

Carlo Ancelotti mengonfirmasi bahwa Jude Bellingham akan melewatkan pertandingan Real Madrid di Liga Champions melawan Braga karena cedera bahu 😣#RealMadrid #UCL pic.twitter.com/W3oAveanbe

— GOAL Indonesia (@GOAL_ID) November 6, 2023

Ukoliko ne bude igrao protiv Brage, Ančeloti bi mogao da promeni standardnu formaciju u 4-3-3 sistem sa Krosom, Modrićem i Kamavingom u sredini, a Valverdeom, Vinisijusom i Rodrigom kao najisturenijim igračima.

Belingem blista u dresu Reala ove sezone, na 14 utakmica postigao je 13 golova uz tri asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.