FRANCUZI, ŠPANCI, NEMCI: Učesnici Lige šamiona POLUDELI za Sadikom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 10:58

FRANCUZI, ŠPANCI, NEMCI: Učesnici Lige šamiona POLUDELI za Sadikom (VIDEO)

Oduševio u polufinalu Kupa Srbije

Partizan je zimus zimus bogate ponude za Umara Sadika nadajući se da će cena na leto biti daleko veća. Ispostavilo se da su čelnici crno-belih doneli ispavnu odluku, jer će cena Nigerijca drastično skočiti u mesecima koji dolaze.

Prekid takmičenja zbog pandemije koronavirusa, kao i finansijska kriza koja je pogodila sve oblasti društva, pa i fudbal, će verovatno uticati da Partizan neće za Sadika moći da dobije onoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko je želeo, ali je sasvim sigurno da neće manjkati ponuda. Pogotovu posle sjajne predstave u meču protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Kako javlja „Calciomercato“, za Sadika su najveće interesovanje pokazali francuski predstavnici u Ligi šampiona – Lion i Lil, koji su već krenuli u operaciju dovođenja sajnog napadača.

Real Sosijedad prati situaciju i još uvek odmerava situaciju, pre svega jer u Španiji tek treba da se završi šampionat.

Izvor posebno ističe da ne treba zanemariti ni nemačke interesente – Borusiju Mehengladbah i Bajer Leverkuzen, timove koji se i u Nemačkoj bore za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.