FRANCUZI PIŠU: Marsej i Sent Etjen pravе problem Zvezdi, odvode jednog od najstandardnijih?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUZI PIŠU: Marsej i Sent Etjen pravе problem Zvezdi, odvode jednog od najstandardnijih?! (FOTO)

Pred početak prelaznog roka se nije spominjalo često ime ovog igrača kao eventualni odlazak iz Ljutice Bogdana.

Ali su francusku prvoligaši rešili da pomrse račune Zvezdi i to, kako tamošnji mediji pišu, ponudama za Filipa Manojlovića.
Golman koji bi trebalo da bude prvi čuvar mreže u idućoj sezoni je po tim informacija želja Marseja, ali i Sent Etjena. Dva kluba koja imaju bitnu ulogu u elitnoj ligi Francuske.
Za 21-godišnjeg golmana su po pisanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << francuskih medija Marsej i Sent Etjen spremni da izdvoje cifru od oko dva miliona evra, što bi dodatno ojačalo kasu Crvene zvezde, ali i još više smanjilo brojno stanje igrača nakon odlaska Plavšića, Ristića, Sikimića, Orlandića, Petkovića, Lukovića, Poletanovića i Supića.
FOTO: crvenazvezdafk.com

The post FRANCUZI PIŠU: Marsej i Sent Etjen pravе problem Zvezdi, odvode jednog od najstandardnijih?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.