FRANCUZI ODREDILI PAPRENU CENU: Dva evropska GIGANTA stoje u redu za golmana Orlova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 12:08

FRANCUZI ODREDILI PAPRENU CENU: Dva evropska GIGANTA stoje u redu za golmana Orlova!

Na slatkim mukama.

Golman francuskog Remsa i srpske reprezentacije Predrag Rajković otići će iz tog kluba samo ukoliko čelnike zadovolji ponuda koja stigne na njihovu adresu.

Postoje brojna interesovanja za sjajnog Rajkovića, koji je briljirao ove godine na golu francuskog prvoligaša i pomogao im da se domognu visoke pete pozicije, pa tako italijanski Milan i španska Sevilja, koja je više "zagrizla" od Rosonera, stoje u redu za njegove usluge.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenose francuski mediji, čelnici Remsa neće pregovarati ni sa jednim klubom, ako na njihovu adresu ne stigne ponuda veća od 20.000.000 evra.

U ekipi iz Šampanje već pripremaju eventualnu zamenu za srpskog čuvara mreže, a jedan od njih je i golman Amijena Režis Gurtner (30).

Rajković je ove sezone bio standardan član prve postave Remsa i primio je 21 pogotak na 28 mečeva, zbog čega je uvršten u idealan tim šampionata Lige 1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.