FRANCUZ POTPISAO: Usled velikog broja povreda, evroligaš angažovao krilnog centra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 16:03

FRANCUZ POTPISAO: Usled velikog broja povreda, evroligaš angažovao krilnog centra (VIDEO)

Morali su da reaguju.

Francuski košarkaš Amin Nou potpisao je jednomesečni ugovor sa Fenerbahčeom, saopštio je turski klub.

Fenerbahče je angažovao krilnog centra, pošto ima problema sa povređenim igračima. Van terena su Najdžel Hejz-Dejvis, Nejt Sestina i Dajšon Pjer.

Za meč protiv Virtusa u 23. kolu Evrolige neizvestan je Tarik Biberović, koji je takođe povređen. Nou (26) je u karijeri igrao za Asvel, Andoru, Strazbur, Hapoel Holon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dertonu.

Welcome to the 💛💙 family Amine Noua! pic.twitter.com/EpFWtQrbab

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) January 22, 2024

On je za Asvel odigrao 83 utakmice u Evroligi i 30 mečeva u Evrokupu. Fenerbahče će 25. januara na svom terenu dočekati Virtus u 23. kolu Evrolige. Klub iz Istanbula se nalazi na petom mestu na tabeli sa skorom od 13 pobeda i devet poraza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.