FRANCUZ JE BIO DUPLO SKUPLJI: Rajevcu mesečna plata u Gani 38.000 evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 13:44

FRANCUZ JE BIO DUPLO SKUPLJI: Rajevcu mesečna plata u Gani 38.000 evra (FOTO)

Izuzetno cenjen u Africi.

Srpski stručnjak, Milovan Rajevac potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Gane. Poznato je i koliko će srpski trener da zarađuje - 38.000 evra mesečno, preneli su tamošnji mediji.

Rajevac je dobio prednost ispred dobro poznatog Francuza Erva Renara, koji je bio prvi izbor tamošnjeg saveza.

Renar je pod ugovorom u Saudijskoj Arabiji, gde mesečno zarađuje 100.000 dolara, što je oko 85.000 evra, a toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gana nije želela da plati.

Srpskog stručnjaka izuzetno cene u ovoj afričkoj zemljin akon istorijskog rezultata na Mundijalu u Južnoj Africi, kada je Gana stigla do četvrtfinala, a tamo eliminisana od Urugvaja.

‼️Breaking news‼️

Coach Milovan Rajevac appointed as head coach for Black Stars

Assistant 1: CoachOtto Addo

Assistant 2: Coach Maxwell Konadu

More updates on #HappySports pic.twitter.com/gAkBFU6iXD

— Happy 98.9 FM (@HAPPY989FM) September 23, 2021

Rajevcu će asistirati bivši reprezentativac ove zemlje Oto Ado, pomoćni trener u Borusiji Dortmund. Srpski strateg je trenersku karijeru počeo 1989. godine u čačanskom Borcu.

Rajevac je trenersku karijeru počeo u čačanskom Borcu. Predvodio je potom Slobodu iz Užica, Železnik, bio asistent u Peking Guanu, v.d. na klupi Crvene zvezde, pomoćnik u Al Sadu. Radio je potom u Vojvodini, ponovo u Borcu, koji je vodio dok nije preuzeo Ganu.

Sjajno igra Napoli od početka sezone - četiri pobede u četiri kola, i planira da taj niz nastavi večeras (18.30) na gostovanju Sampdoriji. Kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija - Napoli.

Posle sjajne epizode na afričkom kontinentu, radio je u Al Ahliju, reprezentaciji Katara, Rudaru iz Velenja, kao i selekcijama Alžira i Tajlanda. Od 2019. godine je bio bez angažmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.