FPN domaćin igračima i rukovodstvu Zvezde

Izvor: Mondo, 21.Mar.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FPN domaćin igračima i rukovodstvu Zvezde

Posle Ekonomskog fakulteta, crveno-beli će posetiti Fakultet političkih nauka.

Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda rešio je da se ponovo približi studentima, koji su svojevremeno bili veoma aktivni u njegovom osnivanju.

Posle Ekonomskog fakulteta, delegacija crveno-belih posetiće Fakultet političkih nauka.

"Delegacija u kojoj će biti predsednik Svetozar Mijailović, direktor Zvezdan Terzić i igrači, gostovaće u velikom amfiteatru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fakulteta u sredu (23. marta) od 17 časova i kroz razgovor sa budućim akademskim građanima Srbije i Beograda približiti im način funkcionisanja kluba", navodi se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

"Kao i do sada, svi studenti koji to žele, imaće priliku da postanu članovi kluba, a poseban akcenat biće posvećen upravo temi članstva i značaju koji članovi FK Crvena zvezda imaju u funkcionisanju kluba".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.