FP2: Lorenco opet brz, Rosi na 17. mestu

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FP2: Lorenco opet brz, Rosi na 17. mestu

Horhe Lorenco je bio najbrži na drugom treningu pred Veliku nagradu Nemačke. Drugi na stazi Zahstenring je bio Danilo Petrući, a treći Andrea Janone.

Vozač Dukatija Horhe Lorenco je stazu Zahsenring prevezao za minut 20 sekundi i 885 hiljaditinki. Posle njega slede Danilo Petrući, Andrea Janone, Andrea Doviciozo, Mark Markez i Maverik Vinjales, a sva petorica su imali zaostatak manji od pola sekunde.

#MotoGP FP2 @lorenzo99 tops the second free practice session from >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << @Petrux9 and @andreaiannone29#GermanGPpic.twitter.com/DViPX5Tq2J

Valentino Rosi je posle solidnog prvog treninga drugi završio tek na 17. poziciji. On je zaostajao za prvoplasiranim Lorencom skoro čitavu sekundu. Dani Pedrosa koji je pred Veliku nagradu Nemačke najavio da se povlači iz šampionata je završio tek na poziciji 20.

Here are the #MotoGP times from day one at the #GermanGP@lorenzo99 heads into qualifying day on top of the pile ⏱ pic.twitter.com/8Wi9wERfiW

Mark Markez je i tokom ovog treninga imao problema u vožnji ali je naravno uspeo da ostane na točkovima.

Stop, stop, stoppppp ⛔️@marcmarquez93 gets hard on the anchors down at Turn 1!#GermanGPpic.twitter.com/6g5Y0xKDbh

U drugom treningu je Mika Kalio imao udes posle kog je prebačen u medicinski centar. Još uvek nije poznata ozibiljnost njegove povrede.

Nasty crash for Mika Kallio early in the session

The Fin has been stretchered off the track at Turn 8

More updates to follow... pic.twitter.com/vxDkZQUhnj

Treći trening je u subotu uz direktan prenos na Sport Klubu 3 od 9:55. Kvalikacije u kraljevskoj klasi su od 14:10 na istom kanalu. 

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.