FP1: Mercedesi najbrži u kišnom Ostinu

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FP1: Mercedesi najbrži u kišnom Ostinu

Prvi trening pred nedeljnu Velku nagradu Amerike u Ostinu je protekao u znaku Mercedesa.

Na prvom slobodnom treningu u Ostinu najbolje vreme zabeležio je vozač Mercedesa Luis Hamilton koji je najbrži krug izvozao za 1:47.502.

Najbliži Hamiltonu bio je njegov timski kolega Valteri Botas koji je imao za 1.304 slabije vreme u svom najboljem krugu.

Dvojac Mercedesa sledio je dvojac Red Bula, a bliži Hamiltonu po vremenu je bio Maks Ferstapen (+1.345), dok >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Danijel Rikardo za liderom šampionata "kasnio" sekund i 824 hiljaditinke.

Peto i šesto vreme imali su vozači Ferarija Sebastijan Fetel (1:49.4899) i Kimi Raikonen (1:49.928).

Kiša je prvi trening učinila prilično monotonim, a na kratko je trening bio prekinut nakon što je Šarl Leker naneo šljunak na stazu.

Drugi trening vozi se od 21 sat, a prenos je na Sport Klubu 7.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.