Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 20:55

FOTO: Zvezdina deca!

Prelepa slika sa Marakane

Ne grmi Marakana od bubnjeva i pesme, nema baklji i dima, ali se i te kako večeras navija za Crvenu zvezdu na našem najvećem stadionu. Sa tribina odjekuje dečja graja i sjaje se osmesi.

Oko 20.000 mališana kojima je Crvena zvezda u srcu su došli da podrže svoj voljeni klub u revanšu meču protiv Kairata. Zvezdina deca iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske i Crne Gore grlima i dlanovima pokušavaju da inspirišu svoje idole na preokret >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i nastavak puta ka Ligi šampiona. Cika, vriska, galama... Prizor kakvih se Marakana uželela. A izabranicima Dejana Stankovića valjda ne treba veći motiv od ovoga da ne razočaraju nevina dečja sreca. Mnogi od njih su prvi put na Marakani i valjalo bi da im uspomena bude za sva vremena.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.