FOTO: Žigo, dobro došao!

Izvor: Mondo, 18.Mar.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Žigo, dobro došao!

Poznato lice u opremi reprezentacije. Novi pomoćnik Mladen Krstajića, naravno - dobro raspoložen!

Posle punih osam godina Nikola Žigić ponovo u opremi sa srpskim grbom.

Nekadašnji napadač "orlova", koji je postigao 20 pogodaka na 57 nastupa za Srbiju, prihvatio je ponudu Mladena Krstajića i postao saradnik u njegovom stručnom štabu, u kome je novo ime i trener Čukarčkog - Simo Krunić.

MARKO PANTELIĆ ZA MONDO: ŽIGO, JAVI SE! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

U odnosu na prethodni ciklus, odnosno susrete u Ligi nacija, u stručnom štabu Mladena Krstajića više nije Milan Obradović, koji je postao selektor mlade reprezentacije Azerbejdžana, odnosno Milan Rastavac koji ima obaveze u Ksantiju, a koji ga je "pustio" tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, kada je sedeo na klupi naše reprezentacije.

MLADEN KRSTAJIĆ O POVREDAMA, NE I O MILIVOJEVIĆU, GRUJIĆU...

Nikola Žigić se na današnjem treningu u Staroj Pazovi pojavio nasmejan, kao što je bilo i u igračkim danima, a videćemo da li će posebno raditi sa napadačima.

I te kako ima iskustva koje može da podeli!

Pogledajte fotografije sa treninga reprezentacije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.