FOTO: PSŽ nema Nejmara, a neće imati ni Mbapea!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: PSŽ nema Nejmara, a neće imati ni Mbapea!

Šampion Francuske ostvario pobedu gorkog ukusa.

Foto: Tanjug/AP/David Vincent

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel izričito je poručio da neće da koristi Nejmara dok status nezadovoljnog Brazilca ne postane definitivno jasan.

Tu svoju odluku sproveo je u delo i u nedeljnoj, lakoj pobedi protiv Tuluza, tokom koje je njegov tim dodatno oslabljen. I to problemom na koji nemački stručnjak definitivno nije mogao da utiče.

PSŽ - Tuluz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 4:0 (0:0)

Najbolji igrač "prinčeva", Klijan Mbape (20), napustio je prinudno igru u 66. minutu, držeći se za levu nogu, povređenu pri jednom trku na polovini gostiju.

Foto: Tanjug/AP/David Vincent

Informacija o njegovoj povredi i mogućem odsustvu dok se polako bliži početak grupne faze Lige šampiona (17. septembra) sigurno je važnija od vesti da je PSŽ savladao goste golovima Maksima Čupo Motinga (50. i 75. minut), autogolom tinejdžera Maksima Gonsalvesa (55') i pogotkom štopera Markinjosa (83').

Uostalom, ubedljiva pobeda PSŽ-a u Ligi 1 godinama nije novost, ali jeste informacija da je Tuhelov tim sada na deobi drugog mesta, sa šest od devet osvojenih bodova.

Posle uvodna tri kola, na prvom mestu tabele Lige 1 je maksimalni Ren (3/3), koji je u prethodnom kolu naneo poraz Parižanima 2:1.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.