Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2020, 23:13

FOTO PRIČA: Svi smo mi Dijego

Fudbaleri Napolija, ali i građani Napulja, oprostili su se od svog idola

Svi smo mi Dijego Armando Maradona.

To je poruka koju su ove večeri poslali fudbaleri Napolija, koji su uoči susreta s Rijekom pokazali koliko ih je pogodio prerani odlazak ikone napuljskog kluba. Malo čija smrt je ujedinila svet kao ona Dijega Armanda Maradone. Ipak, pored Argentine teško da ćete naći mesto na planeti koje je teže primilo vest o smrti verovatno najboljeg fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svih vremena. Napulj je danas zavijen u crno, stadion San Paolo je posle brze reakcije klupskih čelnika dobio dozvolu da promeni ime u Dijegovo, a on je to zaslužio.

Na tribinama velika postavka sa siluetom čoveka koji je klubu podario najveće uspehe, na velikom ekranu smenjivale su se sekvence iz Maradoninog vremena u klubu, a pred sam meč igrači su na teren izašli noseći dres sa brojem "10" i svako od njih nosio je isto ime - Maradona.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.