FOTO PRIČA: Selta u Pazovi, Katai potpisuje!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO PRIČA: Selta u Pazovi, Katai potpisuje!

Fudbaler Crvene zvezde na okupljanju reprezentacije rešava klupski status

Aleksandar Katai biće novi fudbaler Selte. Uz jednu ogradu u odnosu na jutros objavljenu informaciju. Dosadašnji kapiten Crvene zvezde nije otputovao u Vigo, već će u Staroj Pazovi sačekati lekara koga španski klub šalje u Srbiju, kako bi bio podvrgnut medicinskim pregledima i ako sve bude u redu tek onda sledi paraf četvorogodišnjeg ugovora.

Da je Katai još u Srbiji svedoče >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i fotografije agencije Star sport, s ajutrošnjeg okupljanja naše reprezentacije, pred meč sa Republikom Irskom, na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Katai se stavio na raspolaganje selektoru Slavoljubu Muslinu, a baš je to razlog zbog kojeg jutros nije krenuo ka Galiciji, jer želi da bude spreman za reprezentativnu akciju.

U međuvremenu će lekari iz stručnog štaba Selta proveriti njegovo zdravstveno stanje, a kad se pregledi završe, Katai će elektronskim putem overiti saradnju sa klubom sa stadiona "Balaidos".

Crvena zvezda će na ime obeštećenja dobiti 2.300.000 evra.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.